Online BK-lezing

Praktische informatie (en aanschaf van tickets) met betrekking tot de BK-lezing door Gijs Frieling op 11 februari aanstaande.

De eerst 70 aanmeldingen ontvangen toegang tot Art Rotterdam 2022. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar!

Aanmelden

Iedereen kan zich hier aanmelden. Abonnees kunnen voor de lezing maximaal twee tickets voor het goedkopere tarief en inclusief toegang tot Art Rotterdam aanschaffen.

Schaf hier uw tickets aan

Datum en tijd / Aanwezigheid

Vrijdag 11 februari om 10.30 uur. De lezing vindt online plaats. Bij de lezing zelf zal slechts een kleine groep betrokkenen aanwezig zijn. Uiteraard krijgt u na de lezing de gelegenheid om online vragen te stellen.

Kosten

Voor de lezing en het bezoek aan Art Rotterdam betaalt u als abonnee 10 per persoon. Een abonnee kan maximaal twee kaarten aanschaffen. De eerste 70 aanmeldingen ontvangen toegang tot Art Rotterdam. Niet-abonnees betalen 15,- voor de lezing, toegang tot de beurs is met dit ticket niet mogelijk.

Art Rotterdam

Art Rotterdam vindt plaats van 19-22 mei 2022 in de Rotterdamse Van Nelle Fabriek. Art Rotterdam, de gerenommeerde, op jonge kunst gerichte beurs die dan haar 23e editie beleeft, biedt bezoekers de gelegenheid de nieuwste ontwikkelingen te volgen en verrassende aankopen te doen. Op een vloeroppervlak van meer dan 10.000 m2 tonen ruim 100 toonaangevende galeries het werk van aanstormend en gevestigd talent. 

Meer Artikelen

ADVERTENTIES