Vernieuwde website

Welkom op onze nieuwe website, een digitale aanvulling op ons geprinte magazine BK-informatie, vakblad voor beeldend kunstenaars.

Op deze site vindt u de artikelen die ook in het blad verschijnen. Daarnaast publiceren we op de website de kunstenaarscolumn over een werkperiode van een beeldend kunstenaar in het buitenland en de beeldbijdrage van een actuele groepstentoonstelling.

Nieuw zijn de rubrieken Vraag & Aanbod, waar u dezelfde mini-advertenties vindt als in het gedrukte magazine en de rubriek Opdrachten. Daar verzamelen wij niet alleen opdrachten, maar ook een aantal van de oproepen aan beeldend kunstenaars en residency-mogelijkheden in het buitenland.

Om uw digitaal account aan te kunnen maken heeft u alleen uw abonneenummer nodig: deze vindt u op de adresstrook bij de BK-informatie. Een account aanmaken doet u dit via de knop ‘Inloggen’ (rechts bovenin).

De website is geen een-op-een kopie van het magazine, het magazine is completer. Mocht de actualiteit daar aanleiding toe geven, zullen we ook tussendoor artikelen publiceren op de website.

Nog geen abonnee, dat is online ook heel snel geregeld. U doet dit via de groene knop bovenin de site.

Meer Artikelen

#watdoetdathier

  • Sleutelwerken

Het jubileumproject Sleutelwerken vervolgt zijn weg met de hashtag #watdoetdathier,…

Online kunst kijken en luisteren

Nu de musea en presentatie-instellingen tijdelijk zijn gesloten en we zoveel binnen…

Bijdragen 2019 Mondriaan Fonds

  • financiering

Het afgelopen jaar ontving het Mondriaan Fonds 2.554 aanvragen voor bijdragen, zo…

Sleutelwerken.nl

  • Sleutelwerken

Voor ons jubileumproject reed Ingrid Fijen door Nederland om foto's te maken…

ADVERTENTIES