Aanvraagperiode Cultuurleningen uit coronasteunpakket verlengd

  • financiering

Cultureel ondernemers kunnen een beroep blijven doen op de Cultuurleningen uit het coronasteunpakket. De Cultuur Opstart Lening en de Cultuur Vermogen Lening zijn onderdeel van het steunpakket dat het ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap vanaf juni 2020 beschikbaar heeft gesteld voor de cultuursector in het kader van de coronapandemie. De aanvraagperiode is verlengd tot 31 […]

Cultureel ondernemers kunnen een beroep blijven doen op de Cultuurleningen uit het coronasteunpakket. De Cultuur Opstart Lening en de Cultuur Vermogen Lening zijn onderdeel van het steunpakket dat het ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap vanaf juni 2020 beschikbaar heeft gesteld voor de cultuursector in het kader van de coronapandemie. De aanvraagperiode is verlengd tot 31 december 2023 in het kader van het herstelplan van het kabinet. 

De aanvraagperiode is verlengd tot 31 december

De leningen zijn geschikt voor organisaties en zelfstandigen uit alle disciplines: van podiumkunsten, films, mode en boeken tot musea, audio-visueel, galeries en festivals. Zij kunnen gebruikt worden voor het ontwikkelen van projecten, een investering in nieuwe producties, tentoonstellingen of de financiering van middelen en materialen.

Meer informatie

Meer Artikelen

ADVERTENTIES